Golubac Apartmani

Mom’s House apartmani učiniće vaš boravak u Golupcu savršenim, jer pružaju visok nivo komfora, imaju jedinstven stil, nalaze se u centru mesta i potpuno su novi. U Mom’s House apartmanima imali smo na umu parove, male i velike porodice, i zato smo u naš objekat smestili tri apartmana različitih kvadratura, kako biste mogli da rezervišete apartman koji odgovara baš vama.

Apartmani su otvoreni tokom cele godine, a smešteni su u ulici Dunavski kej, na svega 50 metara od obale reke. Do apartmana se veoma lako stiže – dovoljno je samo jedno skretanja iz ulice Cara Dušana, glavne ulice u Golupcu. Za goste je obezbeđen parking, a vaš automobil neće vam biti često potreban kada stignete u Golubac, budući da se sve što vam može zatrebati nalazi u neposrednoj blizini. Golubački park je udaljem svega dva minuta hoda, dok je centar mesta na pet minuta od Mom’s House apartmana. Neki od najboljih restorana u Golupcu nalaze se na svega stotinak koraka od apartmana, ali i pored ovako dobre lokacije, tokom noći vlada savršena tišina, budući da nije reč o objektima u kojima se i tokom noći pušta muzika.
Mom’s House apartmani oduševili su naše dosadašnje goste, koji su na sajtu booking.com dali prosečnu ocenu 9.6! Za rezervaciju nije potrebna uplata unapred, već je dovoljno da nas nazovete i apartman koji ste izabrali biće spreman za vaš dolazak.